Galleri Fenka

I perioden 14. mars til 14. mai 2009 inviterte Morten W. Gjul noen av Nordens fremste akvarellmalere til å være med på utstillingen "Vanntett" på Galleri Fenka i Levanger. 

Disse stilte ut bilder: 

Morten Paulsen, Stig-Ove Sivertsen, Per Vikan, Kjell Ekström, Kjersti Eliassen, Sissel E. Moe, Björn Bernström, Rannveig Barstad, Kari Utgaard, Anders Wallin, Hilde Eilertsen Sletvold, Peder Maurseth, Lars A. Persson og Josten Kirkerud.

Her er litt av det Trønderavisen skrev om utstillingen.

Utstillingen "Vanntett" åpnet på Galleri Fenka lørdag ettermiddag. Omkring 200 kunstinteresserte tok turen for å se på bildene til Nordens dyktigste akvarellmalere. 

Temperaturen steg fort i andre etasje da nærmere 200 mennesker sto som sild i tønne under åpningen av galleriets hittil største utstilling. Samlingen av de 101 akvarellbildene laget av noen av Nordens fremste akvarellmalere, har blitt til på grunn av Morten Gjul fra Inderøy! Han sier:
- Dette er et fruktfat av en utstilling. 

- Vi er kjempefornøyde, stråler Elisabeth Ben Riala.

- Veggene er fulle av lekre akvarellbilder og det er virkelig kvalitet. Alt passer sammen, selv om det er utrolig mye variasjon. Det er noe vakkert uansett hvor man snur seg, sier Ben Riala.

Utstillingen ble åpnet av varaordfører Hans Heiraas. Maria Stattin og Anders Sødermark sang og spilte vakker svensk musikk. Morten Gjul og Per Vikan i "Vannkraft" hadde en fantastisk demonstrasjon, med en rask innføring i teknikker og redskaper. En fantastisk opplevelse. 

Stig Ove Sivertsen, Hilde Eilertsen Sletvold, Morten Gjul og Per Vikan er strålende fornøyde etter åpningen!  

Stig Ove Sivertsen, Hilde Eilertsen Sletvold, Morten Gjul og Per Vikan er strålende fornøyde etter åpningen!  

Vakker musikk av Maria Stattin og Anders Sødermark.

Vakker musikk av Maria Stattin og Anders Sødermark.

Galleri Fenka på åpningen. 

Galleri Fenka på åpningen.